Lifestyle

Camping vakantie? Ga Glampen!

9 februari 2015

Glamping, ofwel ‘glamorous camping’, is helemaal hip op het gebied van kamperen. Glamping is een luxe vorm van kamperen met de natuurlijke elementen om je heen maar met de nodige gemakken en luxe die je van thuis uit gewend bent. 

Jeetje, dat klinkt toch wel echt te gek eigenlijk. Ik heb vroeger als kind altijd gekampeerd met het hele gezin en dat was drie weken van het jaar puur genieten. Ik kan me nog zo goed herinneren hoe blij ik daar als kind van werd, zo blij dat ik dit mijn kind straks ook zo gun. We willen eerst eens lekker makkelijk naar een fijn resort waar écht alles voor handen is maar als Roos wat ouder is, lijkt een camping Vakantie toch wel de fijnste en leukste optie.

Met een klein kind heb je al snel heel veel spullen nodig en dat gaat gepaard met een hoop gesjouw. Daarom spreekt glamping mij eigenlijk stiekem toch wel aan. Je hebt eventueel een luxe tent of sta-caravan tot je beschikking waar alle benodigde spullen al in aanwezig zijn. Je hoeft enkel je kleding, je kind en jezelf mee te slepen. IDEAAL!

Als we dit dan gaan doen, dan zouden we dat sowieso in Frankrijk gaan doen. Ik kom al mijn hele leven in Frankrijk en het is mijn ‘happy place’. Ik ging daarom alvast eens op zoek naar wat leuke campings die deze vorm van kamperen aanbieden. Het aanbod is overweldigend kan ik je melden en dat terwijl ik persoonlijk de term Glampen nog niet zo heel lang ken. Het is ogenschijnlijk populair en daarom bieden veel campings het tegen verschillende prijzen aan.

Ik kwam een website tegen die verschillende campings in Frankrijk aanbiedt waaronder campings in Parijs!

De reden dat deze CAMPING FRANKRIJK mij echt te gek lijkt, is dat hij nabij Parijs ligt en voor een ideale uitvalsbasis zorgt als je graag ook wat cultureels bezoekt tijdens je vakantie. Daarnaast is het uiteraard met kinderen ook nog eens ideaal om tussendoor Disneyland Parijs te bezoeken. Ik ga mij verder verdiepen in dit onderwerp en in deze camping. Wij zijn in ieder geval op afstand al best enthousiast.

Neem ook eens een kijkje op de website van deze camping, http://www.lux-camp.nl/camping-frankrijk.html ik zag net al een aantal kortingen voorbij komen.

JOE! GROETJES!

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Precious 8 augustus 2016 at 13:56

    Ég tengi það tvennt að vinna á bókasafni og vilja sjp³rvanÃslausa fimmtudaga hreint ekki neitt og það var ekki það sem ég átti við (enda var fjallað um annað í færslunni en bara það að vinna á bókasafni).Ég biðst velvirðingar á að hafa móðgað þig svona. Ég sé það núna að ég hefði heldur sleppt því að hætta mér hingað inn.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge