Persoonlijk, Zwangerschap

Mijn zwangerschap in beeld

16 augustus 2015

In het kader van een beetje visualisatie naar de mensen toe, heb ik hier een beeldend overzicht van mijn hele zwangerschap. Ik begon met het maken van deze foto’s bij een zwangerschap van 13 weken. Ik haalde de 40 uiteindelijk niet maar met 38 weken en 1 dag zwangerschap, leverde dit toch een fijn aantal kiekjes op.

Klein detail: op de eerste en laatste (buik)foto heb ik hetzelfde shirt aan!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hanneke 16 augustus 2015 at 17:08

  Holy moly wat is dit toch mooi!! En wat was jij altijd goed gekleed. Heb het ook gedaan, elke week een foto… af en toe had ik er helemaal geen zin in, maar achteraf is het fantastisch om je lijf en de babe te zien groeien.

  • Reply babyisthenewblack 16 augustus 2015 at 20:04

   Thanks Han! Ik ben ook blij dat ik mezelf hiertoe gedwongen heb destijds. Had er vaak ook echt geen zin in. Thanks voor het compliment over de kleding. Vond ik vaak heel lastig maar wilde graag op elke foto een beetje anders en stiekem heb ik op het laatst vaak mezelf aangekleed speciaal voor de foto en daarna snel alles weer uit!

   Had op IG steeds twee foto’s tussen elke week, dus als je terugzoekt in mijn overzicht daar, dan zie je alle foto’s altijd onder elkaar staan. 🙂

   • Reply Snowy 8 augustus 2016 at 17:22

    sigarayı bir defa araaŸkÅdların zoruyla içtim ve çok piÅŸman oldum çünkü az daha bağımlısı oluyordum. Kesinlikle arkadaÅŸlar içiyor bende içiyim deyipte sırf arkadaÅŸların için hayatını karartmayın. Kimse denemesin içenlerde bırakmaya çalışsın. HiçbiÅŸiey hayat kadar deÄŸerli deÄŸil

 • Reply Birdie 9 augustus 2016 at 00:52

  Way to use the internet to help people solve prmeobls!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge