Favoriet, kids, Lifestyle

Favoriet: kinderservies van Zuperzozial

9 september 2015

Sinds de komst van het nageslacht is de wereld qua shopping met buitenproportionele hoeveelheid gegroeid. Waar ik vroeger alleen spullen voor in huis, om mijn lijf of IN mijn lijf kocht, zijn daar nu de meest uiteenlopende mogelijkheden bijgekomen. Serieus mensen: er zijn zoveel gave dingen voor baby’s en kinderen. ONGEKEND! Ik dacht dat ik mijzelf verplicht moest onderdompelen in alles dat zuurstokroze, zoetsappig en super kinderachtig was, maar niets blijkt minder waar! Er zijn dus ook gewoon mega hippe dingen en daar gaat sinds een tijd dus al ons geld naartoe.

Zo ben ik altijd wel op zoek naar wat hippere dingen voor Roos. En even een disclaimer: als ik iets hip vind, dan is dat ook hip. Schrijven jullie even mee? OK! (grapjes en grolletjes mensen)

Uiteraard koop ik kleding bij de geijkte winkels als H&M en HEMA. Super toffe spullen, daar zul je mij niet negatief over horen. Ik vind het echter wel een enorme sport geworden om die dingen te combineren met wat minder bekende items en vind het geen probleem om voor sommige dingen dan iets meer te betalen.

Kleding, speelgoed en dingen voor in huis, met een bijzonder item ertussen oogt de rest ook meteen een stuk specialer.

FullSizeRender 6Zo vond ik onlangs bij Sissy Boy een super leuke lijn met kinderservies. Het is van het merk Zuperzozial.
Zuperzozial heeft de ambitie om producten te creëren die op een simpele en slimme manier onze wereld respecteren. Milieubewust ontworpen maar zoveel meer dan functioneel: eigentijdse producten die net zo stijlvol zijn als duurzaam. Wat de collecties van Zuperzozial met elkaar gemeen hebben is dat ze gemaakt worden met de toekomst in gedachte.

 

 

“De collecties van Zuperzozial worden gemaakt met de toekomst in gedachte”

Zuperzozial Raw Earth collectie

Duurzaam serviesgoed met ruwe structuren, dat is de Zuperzozial Raw Earth
collectie! Raw Earth is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs en biologisch afbreekbaar met een aardse uitstraling. Raw Earth laat zien dat bewust leven vrolijk en trendy kan zijn. Door de variatie aan intense kleuren kan eindeloos gecombineerd worden naar persoonlijke smaak. Een feest voor het oog en het kan gewoon in de vaatwasser.

Milieuvriendelijk
Ik word erg blij van het feit dat alles lekker milieubewust is. Niet omdat ik zo vriendelijke ben jegens het milieu, maar omdat ik het fijn vind als anderen dat al voor mij zijn. Ik sta vrij lui milieubewust in het leven. Wil er graag van alles aan doen maar dat lukt eigenlijk niet super goed. Als ik dus kant en klaar producten kan kopen zoals deze, waar anderen voor mij al over de wereld hebben nagedacht, dan stemt dit mij gelukkig. Ik koop zo’n servies als dit bijvoorbeeld wel sneller als het ecologisch een beetje prima verantwoord is. Het trekt mij over de streep zou je kunnen zeggen.

“Ik sta vrij lui milieubewust in het leven”

Genoeg over mij en het milieu, meer over Zuperzozial. Dit servies vond ik dus bij Sissy Boy en ik heb best nog even staan wikken en wegen welke ik nou moest meenemen. Er zijn verschillende varianten maar de panda en de flamingo lieten toch mijn hart het snelst kloppen van allemaal. Kijk anders even in de webshop van Sissy-Boy welke varianten er nog meer zijn. Zo zijn er konijnentjes, vossen, eekhoorns. Maar ook leeuwen en zebra’s. Alles is leuk: JE BENT GEWAARSCHUWD!

Ontbijtbord: €5,95

Kom: €7,95

Beker: €5,50

HUNGRY-KIDS-SET-FLAMINGO_a_

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Carine 9 oktober 2015 at 16:03

  Hoi Suus,

  Even een praktisch vraagje over deze geweldige set (ik begin naast volwassen servies verzamelaar nu langzaamaan een ook kinderservies verzamelaar er worden…) Hoe zit het met kleurrijk eten zoals tomaten, wortels en bietjes? Trekt dat in het materiaal of is het zo bewerkt dat je daar na het afspoelen niets meer van ziet?

  • Reply babyisthenewblack 19 oktober 2015 at 12:27

   Hey Carine, sorry voor de uiterst late reactie maar ik heb het uitgebreid voor je getest hoor. Voor zover ik nu kan zien, en voor zover we het hier met kleur en smaak hebben gebruikt, laat het geen kleur achter op de bordjes. Vooral met pasta heb ik daar vaak last van maar daar is helemaal niets van te zien na het afwassen, zelfs niet als het een dag op de aanrecht heeft staan aankoeken 😉 Ik was er ook wat bang voor maar nee dus. HOEZEE!

 • Reply Kacy 8 augustus 2016 at 16:50

  It’s a plasuere to find someone who can identify the issues so clearly

 • Reply Dayana 9 augustus 2016 at 01:26

  So excited I found this article as it made things much quierck!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge