Favoriet, Interieur, Lifestyle

Favoriet: Bloomon (inclusief actie met gratis vaas)

24 september 2015

IMG_7323Ik ben ontzettend gek op bloemen, het liefst zet ik er het hele huis mee vol. Zo noemden we onze dochter Roos, en hebben we dus altijd een bloeiend en florerend exemplaar in huis. De geijkte bossen met veel groen, vind ik echter niet zo fijn. Daarom ben ik eigenlijk altijd op zoek geweest naar mooie bossen, maar de Nederlander in mij vond alles veel te duur. Onder de €30 vond ik nooit iets dat aan mijn verwachtingen kon voldoen. Ik kijk altijd enorm verlekkerd naar de prachtige foto’s op één van mijn favoriete blogs: Prchtg naar al het moois dat zij plukken. Toen ik dit voorjaar ineens een wilde plukweide super dicht bij huis vond, was ik dan ook als een kind zo blij. Naar hartelust plukte ik volle bossen veldbloemen totdat er bijna niets meer te plukken viel. Het seizoen liep op zijn eind en ik moest toch echt elders mijn bloemenhonger stillen. Ik kocht al wel vaker losse bosjes bij de supermarkt, goedkoop, vaak hele goede verse bloemen en heel fijn met elkaar te combineren zodat je zelf leuke bossen kunt creëren, en was daar ook best tevreden mee.

Tot ik op een dag via internet op de website van Bloomon terecht kwam. Ik zag foto’s van bossen zoals ik ze graag zie. Veldboeketten met lange stelen en allerlei kleurschakeringen mooi op elkaar afgestemd. Zoals een lieve vriendin op Instagram ooit grapte: “Echte hipsterbossen”. I liked it!


Het conceptIMG_7326
Bloomon is een abonnementsdienst die de mooiste bloemen direct bij jou thuis bezorgt, ook in de avonduren en altijd zonder bezorgkosten. Elke week worden de mees
t prachtige combinaties van seizoensbloemen gecreëerd. De bloemen komen vers van het land, binnen een dag, van de kweker zo bij jou thuis op tafel. Dat zorgt ervoor dat je extra lang van je bloemen kunt genieten. Je kunt je abonnement zo samenstellen dat je bloemen ontvangt wanneer en zo vaak jij dat wilt. Ga je op vakantie? Of wil je door welke reden dan ook even geen bloemen ontvangen, dan zet je de dienst heel eenvoudig op pauze. Dit alles regel je heel gemakkelijk online via jouw persoonlijke account. Daar staat ook aangegeven welk formaat bloemen je ontvangt en met welke regelmaat

 1. Kies je formaat: small – medium – large
 2. bepaal hoe vaak: elke week, om de twee weken, eens per maand
 3. Ontvang je bloemen aan huis. De bloemen zijn al schuin afgesneden dus kunnen zo de vaas in

De bloemen worden op woensdag of donderdag bij je thuis gebracht. Overdag of in de avonduren. Mocht je niet thuis zijn tijdens levering, worden de bloemen netjes in een emmer water achtergelaten eventueel bij je buren als je dit hebt aangegeven.

Bij elke bos een vrolijk kaartje
Bij elke bos van Bloomon zit een heel gezellig kaartje met handige tips hoe je de bloemen uit je bos het best kunt verzorgen. Er staan handige weetjes op met duidelijke illustraties van de bloemen. Ook bevat elk kaartje altijd een quote of spreuk. Je merkt dat hier veel energie in wordt gestoken door het team van Bloomon. Een hele leuke toevoeging aan deze dienst als je het mij vraagt.

“Vers, simpel en stijlvol, dat is waar Bloomon voor staat”

IMG_7324Milieuvriendelijk
Ik betrap mijzelf erop dat ik misschien de laatste tijd toch wat milieubewuster begin te worden. Laatst schreef ik daar al over toen ik het had over het kinderservies van Zuperzozial. Ook hier bij Bloomon doet het mij deugd dat er geen gebruik wordt gemaakt van plastic verpakkingsmateriaal. De kaartjes zijn van karton/stevig papier en de bossen zijn ook verpakt in stevig papier. De intentie richting een beter milieu is dus zeker aanwezig. Ook de vazen die je bij de bloemen kunt bestellen (daar vertel ik zo meer over) zijn van ge-recycled glas. Top!

 

 

 

Ik mag gratis vazen weggeven!IMG_7325
Omdat ik al geruime tijd een trouw “lid” ben van de Bloomonfamilie, mag ik nieuwe leden blij maken met
zo’n gratis vaas waar ik eerder al over sprak. De vazen worden gemaakt van ge-recycled glas en passen perfect bij de bos van hetzelfde formaat. Net als de bossen, zijn er ook van de vazen dus drie verschillende maten. Elke vaas complimenteert de bos zo dat deze het best uit gaat komen in je interieur. Ze lopen aan de bovenkant wat smaller toe zodat de bos altijd mooi open valt maar niet te kaal oogt.

Wil je graag een bos bestellen met een gratis vaas? Doe dat dan via deze link: https://www.bloomon.nl/?referral=scemen doorloop de stappen en ontvang de vaas naar keuze gratis. Het maakt niet uit welke maat vaas je bestelt.

De bossen die je op mijn foto’s in dit artikel ziet, zijn allemaal van het formaat medium met dito vaas. Deze bos kost €21,95 en staan tot nu toe bij mij gemiddeld 2,5 week. Soms zelfs 3 weken. Ik heb een abonnement met een frequentie van eens per maand en dat vind ik persoonlijk voldoende. Wat ook goed is om te vermelden: de small bossen zijn ook echt prima bossen voor in een “normaal” niet te groot interieur. Ik zag er een aantal in het echt en eigenlijk zijn alleen de stelen wat koster dan bij de medium variant. Hele prima bossen dus ook en echt niet klein.

Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren bloemsgewijs. Ik maak namelijk graag mensen vrolijk en ben van mening dat dat met bloemen uitermate goed kan!

JOE! GROETJES!

 

8 Comments

 • Reply iooon 24 september 2015 at 15:13

  Ik wil dit ik wil dit ik wil dit ik wil dit ik wil dit. Ik had in mn vorig huisje geen vensterbanken en geen dressoir en daardoor geen ruimte voor een vaas. Niet mooi in ieder geval. En nu we dadelijk groter wonen wil ik dat op zeker wel.

  • Reply babyisthenewblack 24 september 2015 at 23:28

   YES! Het huis is er nu dus de bos met gratis vaas is dichterbij dan ooit ;). Heb even op funda gekeken en wauw! Daar gaan die bossen echt prachtig in uitkomen. Wat een fijn huis. XX

 • Reply Mildred 8 augustus 2016 at 12:52

  My encounter with Deck Restore hasnt been the nirtmhages described higher than, but i have to say, its would seem just like a whole lot of USER ERROR at play.

 • Reply Precious 8 augustus 2016 at 19:10

  beh, se proprio devo aprire qualcosa che mi dia soddisfazione preferisco aprirti la faccia.ehehehe o’ capo si fa pèschezzà, nevvero? comunque, si, intendevo proprio quello. una bacheca, qualcosa dove poter scrivere impressioni “in ge1;rale&#822ne. poi, giuro, ci scrivo solo cose intelligenti. come al solito, del resto 😀

 • Reply Jeannie 8 augustus 2016 at 21:33

  Dr.no dia 10/10/12 fiz a exƒÃÂÃt§rƒa£o do dente do siso, tomei os medicamentos durante os dias certos, retirei os pontos tudo direitinho.o meu problema é que ainda sinto o nervo do meu maxilar do lado esquerdo inchado e duro. não consigo abrir a boca 100% e estou com um inchado no canto da gengiva lá no funco da boca perto desse nervo do maxilar que esta inchado. estou preocupado pois o lado direito do maxilar já esta totalmente recuperado e já faz 17 dias que tirei os 4 sisos.

 • Reply Trisha 8 augustus 2016 at 23:27

  That’s the best answer by far! Thanks for coitnibutnrg.

 • Reply Anne 3 oktober 2016 at 19:35

  Hai Suus, ik heb gebruik gemaakt van je ‘vriend-code’. Kan jij weer iets moois ontvangen van je bloom, bedankt 🙂

 • Reply Britt 18 september 2018 at 16:40

  Wauw! prachtig al die bloemen. Ik ga ook zeker zulke bloemen bestellen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge