Lifestyle

Ik deed mee aan een ‘Like and Share’ actie. Dit leverde het mij op…

4 oktober 2015

Ik doe eigenlijk vrijwel nooit mee aan winacties. Voornamelijk omdat ik nooit het vertrouwen had om ook daadwerkelijk iets te winnen, maar ook omdat ik alle like and share “shit” die mijn tijdlijn veelvuldig vervuilt gewoon super irritant vind. Mijn frustratie richt zich dan vooral op FB en de steigerhouten kinderbedden/ steigerhouten tuinmeubels/ steigerhouten eettafels/ steigerhouten slaapkamers/ steigerhouten kinderwagens/ steigerhouten fietsen/ steigerhouten lingerie/ steigerhouten borden met tekst hoeveel er in dit huis van steigerhout gehouden wordt en eigenlijk alles van steigerhout. Want dat schijnt op FB een prima cadeau te zijn voor huismoeders om je pagina eens lekker viraal te laten gaan. Ik houT er niet van en heb al menig persoon van Facebook gekukelt om dit soort ongein. Overigens heb ik ondanks al die volgzame delers NOG NOOIT gehoord dat iemand ook maar íets van steigerhout heeft gewonnen…ik bedoel maar.

Winnen via Instagram
Ik vind de winacties op Instagram daarentegen van een heel ander kaliber en heb daar dan ook minder moeite mee. Er worden vaak mooie plaatjes/foto’s gebruikt die mensen kunnen delen en ook de acties op zich spreken mij meestal wel aan. Leuke items voor in huis op een goed ge-stylde foto. Prima. Ik snap natuurlijk ook het hele idee achter zo’n actie heel goed. Er moet gedeeld worden, zodat zoveel mogelijk mensen kennis maken met het merk/de pagina. Daar is niets mis mee en zeker niet als het merk of de pagina mij aanspreekt. Dit is ook op FB zo trouwens. Daarnaast zie ik op Instagram wél altijd een winnaar uit de bus komen…ik bedoel maar!

IMG_7618Dus heel heel af en toe word ook ik in de verleiding gebracht om mee te doen aan zo’n actie iets te winnen. Die ene keer was negen weken geleden toen een plaatje van de mooiste ring ooit mijn tijdlijn versierde. Ik vond hem meteen prachtig en ook zonder het woord WIN erboven had hij mijn aandacht getrokken. Toen ik goed las dat je de ring kon winnen, dacht ik meteen dat ik hier misschien wel eens een uitzondering voor wilde maken maar ook meteen schoot door mijn hoofd dat ik dit sowieso niet zou gaan winnen. “Ik win nooit iets”, wat eigenlijk weer een super logisch gevolg is van nooit meedoen aan dingen. LOL. Maar hier ging ik dus wel aan meedoen! Laat het aftellen, wachten en hopen maar beginnen want áls ik dan ergens aan meedoe, ben ik meteen een loeder en wil ik het ook echt echt.

Custom made Sapphire ring
Dit alleen klinkt al waanzinnig. Een op maat gemaakte ring. Met een saffier! Dat wil toch iedereen? Ik ben helemaal geen sieradenmeisje al draag ik het stiekem wel graag. Ik bezit alleen niet echt waardevolle sieraden. De enige ringen die af en toe mijn vingers “sieren” zijn van H&M, van plastic, geven groen af en passen nooit echt goed. Dat deert mij normaliter niet zoveel, ik draag ze passend bij een gekke outfit maar tegenwoordig helemaal nooit meer want mama en dan zijn die nepringen alles behalve praktisch.

“Ik wacht nog vurig op een aanzoek en een echte ring, maar daarop schijn ik te kunnen wachten tot ik een ons weeg en hoewel het mij super praktisch lijkt om een ons te wegen en zo in ieders koffer mee de wereld over te kunnen, sla ik deze toch even over”

IMG_7617De actie op Instagram:
@gardensofthesun: I am so grateful to have surpassed 3k followers and to finally share my new website with you. I will be making a ring like this with a sapphire you select, because I love helping people choose their gems.
___________________
To win:
1⃣ Follow me @gardensofthesun
2⃣ Like this photo
3⃣ Tell me why you should win this ring! // Comment with your fave Gardens of the Sun collection (link in bio) for a bonus entry! ↘
Check my feed for more giveaways!!
___________________

RULES: This international giveaway runs until Monday 3 August midnight MST. No giveaway or fake celebrity accounts. Winner chosen at random.
DISCLAIMER: This giveaway is in no way sponsored, endorsed, administered by, or associated with Instagram, Inc

Mijn reactie:
@suuz_: Wauw wat een geweldige ring. Super mooi. Ik heb eerlijk waar 0 ringen en zou er zo graag eentje dragen. Een mooie. Ik wacht nog vurig op een aanzoek van mijn lief maar vrees dat dit niet binnen nu en korte tijd zal plaatsvinden. Dan moet je zelf het lot maar een beetje in handen nemen. Dus bij deze volg ik je graag en doe mee met de prachtige actie.

………………………………………………….EN IK WON…………………………………………………….

Echt waar, zonder gein, zonder overdrijfs. IK WON! Ik was over the moon, als een kind zo blij.

IMG_7616Let het custom made begin!
Meri, de eigenaresse van ‘Gardens of the Sun’, mailde mij al heel snel met een felicitatie en wat uitleg over hoe dit verder zou verlopen. Ze is Nederlandse maar woont in Indonesië, dus ik kon niet “even” langs om dingen met haar door te spreken of ringen te passen. (Had hier toch het wegen van een ons zeer van pas kunnen komen) Dit was echter allemaal geen probleem. Ze mailde mij wat de opties waren en steeds als ze iets verder was met de ring of ik bijvoorbeeld een Saffier mocht uitkiezen (WAUW) mailde ze mij een foto. Ik koos echt een prachtsteen uit al zeg ik het zelf en na een aantal weken was hij af! Klaar. Ik kon niet wachten om hem te bewonderen. Meri deed hem op de post met de mededeling dat hij over ongeveer drie weken bij mij in de brievenbus zou zitten.

 

Exact een week later was er dit:

Overweldigend zo mooi, hij past perfect en is zo licht als een veertje. Ik ben echt dol op de steen, de kleur is zo mooi en in het licht steeds zo anders. Verder heb ik niet eens het idee dat ik een ring aan mijn vinger heb zitten, zo fijn voelt hij. Ik kan niet stoppen met staren naar mijn hand <3

IMG_7624IMG_7623Over Gardens of The Sun
Naast dat het natuurlijk geweldig is dat Meri zoiets voor haar volgers doet, is ze ook nog eens een heel mooi mens. Voor elke aankoop die iemand doet, plant ze namelijk een boom. Zo draagt elke klant en dus elke aankoop een steentje bij aan onze planeet.

Meri’s visie: (in Engels want in Engels is alles gewoon altijd mooier)
Perfection is boring. Imperfections make you stand out; it’s your imperfections that shape your character. A woman who embraces her imperfections is so much more interesting. She is unique. I want women worldwide to find pleasure, beauty and character in their imperfections. My gemstone inspired jewelry accentuates that uniqueness that every woman has.

“Every design is part of a story. It’s up to you to tell it.”

Ga allemaal zeker eens een kijkje nemen op de website van Meri en Gardens of the Sun. Het is zo ontzettend de moeite waard. Ze maakt hele prachtige sieraden voor verschillende gelegenheden. De communicatie met haar is zo prettig en fijn dat het zeker geen probleem hoeft te zijn om op afstand iets bij haar te bestellen. Haar sieraden zijn enorm verfijnd en met veel liefde gemaakt. Ook het verzenden werkt heel prettig en de sieraden worden met veel liefde ingepakt.

Like and share mijn blog en win niets (minder dan mijn eeuwige dank en weet ik hoeveel karmapunten)

P.s. Laat dit aub geen drijfveer voor jullie allemaal zijn om nu aan ALLE winacties op de sociale media mee te doen please! Tevens doe ik nooit meer mee want ik mag niet meer. Zo voelt het serieus als ik een actie voorbij zie komen: “ja leuk, maar mijn win-geluk is op. Het is ondankbaar als ik nu ooit nog aan iets (anders dan de staatsloterij) ga deelnemen”. Dus dat.

JOE! GROETJES!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Meri 8 oktober 2015 at 10:34

  Hoi Suzanne,
  Wat staat die ring jou prachtig! En zo’n lovend artikel en dan die mooie foto’s erbij, dat ik echt een ongelofelijke grijns op mijn gezicht heb. En een beetje sprakeloos. Ik vind het zo leuk dat jij deze ring hebt gewonnen!
  Liefs,
  Meri

 • Reply Becky 8 augustus 2016 at 16:52

  Gracias Mari!!! Al fin dejaste de querer leer TODOS los posts y te pones a leer el ultimo!! Bien hecho!Un gran beso por allá ta©mbÃin! Nos hablamos pronto! Saludos!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge