Moederschap, Persoonlijk

Roos wordt morgen 1

10 oktober 2015

IMG_7778

Lief meisje met ballon,

Je loopt daar zo onschuldig. Je lacht, je grapt, je speelt, je kliert, je ontdekt, je ontroert, je onthutst, je emotioneert, je pakt, je roert, je vertedert, je valt, je staat, je slaat je armpjes heel stevig om de wereld en de wereld grijpt je aan. De wereld is zoveel mooier sinds jij dit allemaal bent komen doen. Je hebt mij een geheel nieuwe rol gegeven, eentje waarvan ik nooit dacht hem zo met plezier te vervullen als ik nu doe. Je hebt mij een beter mens gemaakt en ik ben je daar zo dankbaar voor. Over een dag word je 1. Dat zorgt dat ik emotioneel ben en ik mijn tranen niet krijg weggeslikt. Dat laat ik maar gewoon gebeuren want sinds je vader mij jou ter wereld heeft zien brengen, kan hij deze paar tranen ook nog wel aan.

Bedankt Roos, dat jij jíj bent.

IMG_7643

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marlies Daamen 10 oktober 2015 at 11:21

  Wow wat prachtig geschreven Suzanne. Ik kreeg hier toch wel kippenvel van.
  Een hele fijne Roosjes verjaardag morgen.

  • Reply Monkey 7 augustus 2016 at 17:59

   Real brain power on dislpay. Thanks for that answer!

 • Reply Roosje 10 oktober 2015 at 12:21

  Zo mooi geschreven! Later als ze deze woorden begrijpt huilt ze met je mee.

 • Reply Judith 10 oktober 2015 at 12:24

  Ja hoor kraamtranen hier ?
  Hier weer zo aan het begin en ik weet nu al dat de eerste verjaardag veel te snel zal komen! Jij er morgen naast herbeleven ook enorm van genieten! Laat je maar weer overspoelen door clichés… Meppen in taartjes en komend jaar ga je voor de staartjes ?
  Stel ik jouw gevoel nog even 362 dagen uit! ?

 • Reply Danielle 10 oktober 2015 at 15:46

  Mooi Suus! Bijzonder stukje over een bijzondere mijlpaal, wat gaat de tijd snel. Fijne dag morgen! X

 • Reply Kitty 10 oktober 2015 at 19:16

  Whowww wat mooi geschreven.
  Dit is echt geschreven vanuit je hart.
  Prachtig.
  Fijne dag morgen en gefeliciteerd ????

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge