kids, Lifestyle, Moederschap, Winactie, Zwangerschap

Kerstcadeautjes: Gratis printable kerstkaart van Milestone + WINACTIE!

7 december 2015

Je hebt ze misschien al wel eens voorbij zien komen, de Milestone (baby)Cards. Het zijn vrolijke kaarten die bijzondere momenten tijdens je zwangerschap en in de eerste jaren van je kindje op een originele manier weergeven. Je kunt ze bijvoorbeeld naast je kindje leggen wanneer je een foto maakt. De kaarten zijn in korte tijd erg populair geworden en zodoende komen er ook steeds wat nieuwe momenten bij.

Top 10 favoriete kraamcadeau

MBC_NL_1W_RGB_1200px_WOlogo_ONLINE
Milestone Cards zijn bedacht door Gemma Broekhuis. Het idee ontstond toen haar oudste zoontje zich voor het eerst omrolde. Gemma schreef die gebeurtenis plus de datum op een kaartje, legde dat naast haar zoontje, nam er een foto van en  voorzag een gat in de markt. In 2012 lanceerde ze de eerste set baby cards. Inmiddels is de serie aangevuld met o.a kaarten voor tijdens de zwangerschap en voor de peuterjaren en zijn er speciale edities van Nijntje en voor tweelingen. Over de hele wereld staan de kaarten in de top van favoriete kraamcadeaus.

Schermafbeelding 2015-12-07 om 20.21.56

Cadeautjes!

Hanukkah_new_3Omdat ik zo dol op jullie ben en omdat ik denk dat veel van jullie dit wel zullen waarderen, krijgen jullie van mij (maar eigenlijk natuurlijk van Milestone) een printable cadeau. Speciaal voor kerst hebben zij een kaart op de markt gebracht zodat jonge papa’s en mama’s het nageslacht op een originele manier op de foto kunnen zetten tijdens de eerste kerst. De kaart is ontworpen door illustratrice Tinou Le Joly Sénoville, die ook bekend is van haar werk voor het tijdschrift Flow.

“Hoe zorg ik ervoor dat ik die onwijs gave kaart van dit beeldscherm in mijn handen krijg?”

Zie ik je denken…Klik op de kaart en sla hem op, op je computer. Printen en KLAAR! Een kind kan de was doenWish that was true

 

Winactie

Naast dat je straks in het bezit bent van een hele originele kerst-milestone-kaart, kun je ook de gelukkige eigenaar/eigenaresse worden van een heel setje kaarten. Ik mag namelijk in samenwerking met Milestone twee setjes kaarten weggeven. De versie ‘Pregnancy and newborn’ en de versie ‘Baby’s first year’.

Wil jij dit graag winnen? Lees dan snel wat je hiervoor moet doen:

Optie 1, Facebook:

 • Like Milestone op facebook
 • Like Baby is the new black op facebook
 • Like en deel het bericht dat je op mijn fb-pagina vindt en vermeld hierbij welk setje kaarten jij graag zou willen winnen

Optie 2, Instagram:

 • Like Milestone op Instagram
 • Like Suuz_ op Instagram (Het account dat aan mijn blog is gekoppeld)
 • Like en deel de foto die je op mijn Instagram account vindt. Vermeld hierbij ook weer welk setje je graag wilt winnen en gebruik de hashtags #bitnbkerstgiveaway en #milestonecards

Vergroot je winkans door allebei de opties in te zetten, maar dit is niet noodzakelijk.

Maandag 14 december worden de twee winnaars bekend gemaakt.

JOE! GROETJES!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje 8 december 2015 at 13:44

  Ik vind het een heel mooi plaatje zeg op die kaart!

 • Reply Eve Allijn 8 december 2015 at 14:13

  Superschattig! 🙂 Ik heb alles gedaan!

  • Reply Shirl 8 augustus 2016 at 20:15

   Ich war in diesem Jahr nicht bei der dmexco, obwohl ich das eigtenlich vor hatte. Da kann ich wohl froh sein, dass mir etwas dazwischen gekommen ist Schade, dass sich die Messe sich in diese Richtung entwickelt hat. Vielleicht wäre das der richtige Zeitpunkt sie nach Berlin zu bringen

 • Reply Gwen 10 december 2015 at 22:46

  Oke fuck it, lets give it a try. Er is hier nog een wens voor een derde kindje en ook al heb ik het bij de andere twee niet gedaan, zou ik het nu toch graag doen. Het is dan toch echt de laatste zwangerschap. Dus, ik ding graag mee voor de pregnancy-newborn set 🙂

 • Reply Maryellen 8 augustus 2016 at 19:23

  dal lato politico, perchè politica è, bisognerebbe sapere chi sono i ribelli,che pure loro non usano i guanti,e che scopo si prefiggono.ma questo non è luogo per queste cordesinazioni

 • Reply Christy 9 augustus 2016 at 00:44

  Are there any ways we can load/host your store on other sites, like the Amazon affiliate program does? That way we can be promoting certain items we love on our site and drive traffic to you3#82&0; just a thought!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge