Lifestyle

Verstuur een gratis valentijnskaart met PostNL

9 februari 2016

Ook dit jaar kun je jouw Valentijn weer verrassen met een kaartje dat je ongefrankeerd verstuurt. Of ja, ongefrankeerd, je frankeert de kaart wel maar dan met een afdruk van je lippen.

Vorig jaar was de eerste keer dat PostNL deze actie hield en bleek een groot succes. De rode lippenstift was niet aan te slepen bij menig drogisterij en nog dagen zag je overal mannen met restjes rode lippenstift in hun baard. Kaartjes sturen en krijgen is ook gewoon hartstikke leuk. Zelfs in een wereld waar alles gedigitaliseerd lijkt te zijn en te worden of misschien wel juist daarom!

Liever geen rode lippen? Geen probleem!

Dit jaar hoeven niet alle mannen meteen naar de drogist te rennen om een rood kleurtje te scoren of hun moeder lastig te vallen met geschreven kaartjes om te zoenen. Voor hen én eenieder zonder zoenlippen is er dit jaar de speciale kuszegel in het leven geroepen. Spray op deze zegel jouw favoriete parfum en er verschijnt een magische kus! Deze Kuszegel ontvang je gratis als je een valentijnskaart koopt bij Primera of The Read Shop*.\

TIPdriezoenen-600x424

Voorwaarden

Aan acties zijn altijd voorwaarden verbonden, zo ook aan deze. Een aantal belangrijke voor je op een rijtje:

 • Deze actie is enkel op 12 februari van dit jaar geldig
 • Het poststuk moet gepost worden op vrijdag 12 februari 2016 en wel vóór 17:00uur. Poststukken gepost voor 12 februari 2016 en na 12 februari 17:00uur zijn uitgesloten van actie.
 • De kus/zegel moet duidelijk zichtbaar zijn op de plek waar normaal een postzegel hoort

Voor meer voorwaarden over bijvoorbeeld maximumgewicht en formaat zie: PostNL

Ik vind deze actie echt te gek en heb mijn lippen al in het vet gezet. Net als vorig jaar ga ik weer een stapeltje zoenen en versturen. Wat vinden jullie? Kenden jullie de actie? Heb je vorig jaar misschien al meegedaan en wie ga jij dit jaar zoenend verrassen?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Saskia 9 februari 2016 at 16:51

  Hier ligt al een stapeltje geschreven en gezoend klaar. Maar er moeten er natuurlijk veel meer bij komen. Zo leuk! Vorig jaar ook gedaan en een groot succes.

  • Reply babyisthenewblack 11 februari 2016 at 12:30

   Super leuk! Ik ben ook heel enthousiast over deze actie!

   • Reply Aileen 9 augustus 2016 at 06:35

    one of the goals next week will be to talk to both countries about how “to make our world safer”. I should correct myself and say that he is &#8in0;read22g” as we all know that he can’t just “talk”. The man must always have a script to stay “on task”.

 • Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 9 februari 2016 at 23:54

  Ik ken dit helemaal niet!! Wat leuk!! laat ik nou een heleeeeeboel rode lippenstiften hebben 🙂
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Hoe leg je aan een kind uit dat iemand overleden is?My Profile

  • Reply babyisthenewblack 11 februari 2016 at 12:30

   Oh kende je het niet?? Snel wat kaarten zoenen dan hoor. Het is zo leuk!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge