Lifestyle, Winactie

Be my Valentine…en breng cadeaus mee!

10 februari 2016

Valentijnsdag…Veel mensen vinden het een commerciële aangelegenheid en laten we eerlijk zijn, dat is het ook!

Ik hoor dat alle mannen en toch ook behoorlijk veel vrouwen om mij heen steeds weer roepen. Ik doe er aan mee, aan dat geroep, maar stiekem vind ik het toch leuk om een dagje mijn hart nog meer te laten spreken dan normaal.

Een dag dat je ongestoord met je hart mag denken in plaats van met je verstand. Hebben we dat niet gewoon ook af en toe nodig in deze gekke wereld? Wat zoetsappigheid? Ik vind van wel en hoop daarom net als elk jaar weer dat ik verrast ga worden, iets dat niet gebeurt omdat ik zelf samen met mijn verkering heel hard roep dat Valentijn onzin is…

Deze vicieuze cirkel is een blijvertje ben ik bang.

Maar goed, ik denk dus wel na over Valentijn en help anderen graag een handje op weg in een zoektocht naar een fijn cadeau voor vriend of vijand. Ik stelde een klein lijstje samen met ideetjes waar je niet eens voor van je reedt hoeft te komen. Met 1 klik (oké, oké, misschien meerdere) bestel je deze cadeaus en voor je het weet maak jij je Valentijn gelukkig.

 • Mijn absolute nummer 1 is een bos bloemen van Bloomon! Je kunt ook een cadeaubon geven zodat je Valentijn één of meerdere boeket(ten) kan bestellen. Bloomon is een hele gave abonnementsdienst op Bloemen waar ik al ruim een jaar enorm fan van ben. En dan heb ik het niet over van die suffe geijkte boeketjes maar heuse hipsterbossen! Ik schreef er eerder al een uitgebreid artikel over dat je hier kunt teruglezen. Onderaan dit artikel heb ik nog een toffe actie voor je waar je een bos en vaas ter waarde van €36,95 kunt winnen! Lees dus maar even verder.

 

 • Chocolade in je brievenbus! Via de website Chocstar.nl bestel je de lekkerste en leukste pakketjes chocolade gewoon vanuit je luie stoel. In een fancy doosje wordt dit binnen no-time jouw of je valentijns brievenbus ingeschoven. Je kunt een pakket helemaal naar jouw wens samenstellen, kiezen uit al bestaande paketten óf een cadeaubon laten bezorgen. De keuze is reuze en zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van chocolade?? (Sorry mensen met allergieën, Valentijn has no mercy)

chocoladeinjebrievenbusvoorvalentijn_2

 • Posters of accessoires van JUNIQE! Deze website heeft echt de gaafste posters, prints, kussens, truien, dekbedden en veel meer. Je kunt het natuurlijk zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Er zijn al posters vanaf €12.

Van alle drie deze tips zou ik het geweldig vinden als ik het zou krijgen. Het zijn hartstikke uniseks cadeaus dus mannen, vrouwen, jullie kunnen allemaal heerlijk je gang gaan.

Cadeautje van mij voor (één van) jullie

Omdat jullie een beetje mijn valentijn zijn, ga ik onder wie wil een medium hipsterbos van Bloomon weggeven inclusief vaas! Ter waarde van €36,95 YASSS Wat een tof cadeau Suus! Waar hebben we dit aan te danken? Omdat ik zo dol op jullie ben jongens en meisjes, enkel en alleen daarom!

Wat moet je doen?

Ga naar mijn facebookpagina

 • Like de pagina van babyisthenewblack.nl
 • Like de pagina van Bloomon
 • Reageer onder onder mijn facebookbericht wie je deze bloemen gunt (dat mag je ook zelf zijn) en tag daarin twee vrienden die net als jij en ik ook zo van hipsterbossen houden.

De winnaar krijgt 18 febr. van mij persoonlijk bericht.

Wat vinden jullie van Valentijn en nog interessanter om te weten: wat vinden jullie van mijn tips? Ga je ze gebruiken? Ik hoor uiteraard ook graag jullie tips.

JOE! GROETJES!

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply iooon 10 februari 2016 at 23:29

  Haaaa ik doe mee! Ik doe verder niet zo veel met valentijnsdag. Ik ben ook zo’n schreeuwer dus ik krijg nooit iets. Dit jaar krijg ik wel taart want mijn vader viert zijn verjaardag zondag. Win!
  iooon onlangs geplaatst…Het badkamer-ritueel van een mini-vikingMy Profile

  • Reply babyisthenewblack 11 februari 2016 at 12:45

   TAART!! Dat is sowieso al meer dan ik ga krijgen zonder. Weet ik zeker. (Leuk dat je meedoet!) XX

 • Reply Vlijtig Liesje 12 februari 2016 at 12:31

  Ik h0ud van bloemen. En de bloemen in je post mogen er echt zijn!

 • Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 13 februari 2016 at 00:15

  Ik ga meedoen voor mijn stiefmoeder, die is gek op bloemen! Mijn man en ik gaan lekker uitgebreid eten zondag 🙂
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Ga lekker samen weg met Valentijnsdag!My Profile

  • Reply Delia 7 augustus 2016 at 19:02

   Your post captures the issue pelfectry!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge