Interieur, Lifestyle

Ik schreef een gastblog voor OrangeDoor.nl

17 maart 2016

Ik schreef een gastblog voor OrangeDoor.nl, een splinternieuwe webshop met de gaafste vintage artikelen. Ik schreef onder andere over hoe mijn interieurstijl tot stand kwam en hoe ik vintage met nieuw combineer. Lees het HIER

Benieuwd wat jullie ervan vinden en uiteraard van de webshop.

JOE! GROETJES!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Nesrin 20 maart 2016 at 14:59

  Nais woman! Ik klik door.

 • Reply Nicole 29 maart 2016 at 15:58

  Ik ben normaal helemaal niet zo geïnteresseerd in interieur en aanverwante zaken, maar ook dit is weer een top artikel geworden. Wat een schrijftalent ben je toch!

  • Reply babyisthenewblack 29 maart 2016 at 16:00

   Oh Nicole wat ontzettend lief van je. Ik ben er heel even tussenuit geweest door enorme drukte ivm mijn freelance werk maar ik ben er weer en dit motiveert wel enorm om snel weer aan de slag te gaan. Thanks! X

 • Reply Lavon 8 augustus 2016 at 16:20

  Full of salient points. Don’t stop beliveing or writing!

 • Reply Robbie 9 augustus 2016 at 00:48

  Klar РCookies sind auch ein Problem, allerdings ist das schon laaaaaaaaaaaaaange bekkant Das eigentliche Problem liesse sich durch ein paar Siesirunghmechanesmcn wie Security Identifier, Revisionscheck etc. problemlos l̦sen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge