Zakelijk

Welkom op de zakelijke pagina van Babyisthenewblack.nl

Het is mogelijk om een zakelijke samenwerking aan te gaan met babyisthenewblack. Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en in het bezit van een BTW nummer. Een samenwerking kan worden vormgegeven op verschillende manieren:

    • Advertorial
    • Review
    • Blogpost met links
    • Adverteren in zijbalk
    • Adverteren op homepage

Advertorial

Een advertorial is een advertentie vermomd als een redactioneel artikel. Een artikel van mijn hand dus dat gaat over uw product of merk. Delen van de inhoud geeft u aan, ik vorm daar een goed lopend artikel omheen. Het voordeel van een advertorial is, dat het persoonlijk geschreven is in de stijl van de blogger. Dit wekt over het algemeen vertrouwen op en kan er voor zorgen dat een product of merk sneller serieus genomen wordt door de lezer. Bij een artikel als dit wordt altijd aangegeven dat het een advertorial betreft. Zodra dit niet gebeurt is dat in strijd met de ‘reclame code commissie’ en ben je dus strafbaar. De vermelding kan heel subtiel, maar dat het erbij hoort staat vast. De prijs voor een advertorial is in overleg.
Neem contact met mij op voor het schrijven van een advertorial.

Review

Een review gaat over het beoordelen van een product. Iemand stuurt mij een product toe, ik kan dat eventueel beoordelen en daar een artikel over schrijven. Dit soort artikelen zijn geheel objectief aangezien ik mijn eerlijke mening vertaal in een stuk tekst. Ik review enkel producten waarbij ik vooraf al een prettig gevoel heb. Ze moeten bij mij en mijn blog passen maar hoeven zeer zeker niet moeder&kind-gerelateerd te zijn. Als het product mij niet bevalt, zal ik er niet zo snel een artikel aan wijden, ik vind negatieve reviews namelijk geen toegevoegde waarde hebben aan mijn blog. Als je dus enkel positieve reviews ziet verschijnen, betekent dat niet dat ik dat doe omdat een klant hiervoor betaalt. Het betekent gewoonweg dat ik eerlijk en oprecht positief ben over het product. Dat is dan ook de grootste reden tot delen. Opdrachtgevers moeten zich realiseren dat een product opsturen geen garantie tot positieve “reclame”. Als je wilt dat ik “reclame” maak voor je product, kun je mij een advertorial laten schrijven. Zie ‘Advertorial’.
Neem contact met mij op voor het schrijven van een review.

Blogpost met links

Wil je enkel een link naar je website/product etc geplaatst zien in een blog van mijn hand? Dat kan in overleg. Schrijf ik bijvoorbeeld een artikel over fietsen met mijn kind en heeft u een webschop waar u fietsen verkoopt? Dan kan ik tegen een vergoeding uw link vermelden in het artikel dat ik schrijf.
Neem contact met mij op voor het verwerken van links in een blogpost.

Adverteren in zijbalk

Bedrijven/organisaties/merken kunnen een campagne starten in samenwerking met mij door te adverteren in de zijbalk op mijn wesbite. Deze campagne kan een bepaalde looptijd hebben die we in overleg vaststellen. Een logo of afbeelding kan geplaatst worden en linkt direct naar uw website. Deze zijbalk wordt op elke pagina weergegeven behalve de homepage.
Neem contact met mij op om te adverteren in de zijbalk.

Adverteren op homepage

Bedrijven/organisaties/merken kunnen een campagne starten in samenwerking met mij door te adverteren op de homepage. De campagne kan een bepaalde looptijd hebben die we vooraf in overleg vaststellen. Een logo of afbeelding kan worden geplaatst en linkt direct door naar uw website.
Neem contact met mij op om te adverteren op de homepage.

 

In het verleden succesvol samengewerkt met o.a.